Участието на Карлос Алкарас в тазгодишното издание на US Open не

...
Участието на Карлос Алкарас в тазгодишното издание на US Open не
Коментари Харесай

Ще успее ли Алкарас да си върне първото място

Участието на Карлос Алкарас в тазгодишното издание на US Open не се оказа толкоз сполучливо, колкото му се искаше на испанеца. Той освен, че не съумя да завоюва шампионата, само че даже не доближи до финала. А за похлупак на всичко загуби и първото място в ранглистата.
 Новак Джокович и думите му за Карлос Алкарас след US Open
Подкрепата, която Джокович оказа на Алкарас

Истинско мъжкарство

Това обаче не значи, че Алкарас ще се даде с лекост на Новак Джокович и няма да се опита още веднъж да оглави класирането при мъжете в тениса, тъй като до края на сезона остават още много благоприятни условия пред него.

China Open е една от първите благоприятни условия пред него. Стартиращият през днешния ден шампионат в Пекин ще премине без присъединяване на Джокович, който реши да удължи почивката си след триумфа на US Open.

Our top seed is hitting in the center court.
— China Open (@ChinaOpen)
Ако Карлос Алкарас успее да завоюва шампионата в Китай, това ще бъде негова седма купа за сезона и ще понижи разликата със сърбина на едвам 315 точки. Предвид обстоятелството, че Новак Джокович няма да играе и на Shanghai Masters, испанецът има напълно действителни шансове да си върне първото място.
 Карлос Алкарас и мистериозното хапче, подадено му по време на мач от US Open
Мистериозното хапче, подадено на Алкарас

У почитателите се будят подозрения

Самият Алкарас съобщи, че за не го не е на живот и гибел да смъкна сърбина от върха, само че сигурно е измежду задачите му до края на годината. " Както споделих, това е нещо, което за което мисля всякога, когато упражнявам, на всеки шампионат ", добавя още той.

Beijing! Con muchas ganas de volver a jugar!
— Carlos Alcaraz (@carlosalcaraz)
Карлос Алкарас споделя още, че в шампионатите, в които ще вземе присъединяване до края на годината, задачата му ще бъде да се показа допустимо най-добре. И в случай че не успее да ги завоюва, с цел да изпревари съперника си, то най-малко да съкрати оптимално доста разликата, написа Tennis Majors.
 Коя е Йелена Джокович - брачната половинка на тенисиста Новак Джокович
Какво знаем за Йелена - дамата до Новак Джокович

Една обич, на която даже компликациите и дистанцията не могат да попречат

От Eurosport разбираме, че с изключение на тези два шампионата, испанецът ще взе участие сигурно и в Paris Masters и ATP Finals в опит да нападна първото място. Докато Джокович се чака да се върне на корта единствено за последните два упоменати шампионата. Въпреки всичко, точно сърбинът е любимец да приключи годината преди всичко. Нещо, което ще му се случи за осми път в кариерата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР